Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Alphons Diepenbrocksingel 14

    Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Recensie door Funda gebruiker

    Lees verder

  • Rijnsburgersingel 68

    Hij dacht mee en gaf eerlijk advies. Zeker een aanrader!

    Super fijn contact gehad met Tim. Hij dacht mee en gaf eerlijk advies. Zeker een aanrader!

    Recensie door Mvr. Lammerdin

    Lees verder

  • Rijnegommerstraat 19

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

    Recensie door Dhr, Meertens

    Lees verder

  • Musschenbroekstraat 12, Leiden

    Ons huis binnen 1 week verkocht

    Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

    Recensie door Mevr. A. Emanuels

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Verdamstraat 56, Leiden

    Verkoop huis op heldere wijze

    De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Magda Janssenspad 60

    Verwachtingen waren realistisch en goed onderbouwd

    Het contact met Louise was klantgericht en menselijk waar het kon en professioneel waar het moest. De geschepte verwachtingen waren realistisch en werden goed onderbouwd. Ze heeft ons op betrouwbare wijze begeleid gedurende het gehele verkoopproces.

    Recensie door Piet Ouwehand

    Lees verder

  • Van Effendreef 18, Leiderdorp

    De kennis van de markt is zeer goed

    Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Julius Caesarlaan 172

    Goed deskundig inzicht

    Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

    Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

    Lees verder

  • Bolderikkamp 216, Leiderdorp

    Leo, Super bedankt voor jouw rol als makelaar voor de verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben jouw kennis, begeleiding en omgang met ons als zeer prettig ervaren. Mochten wij ( of anderen ) een makelaar nodig hebben in de toekomst dan zullen we je zeker aanraden! Nogmaals dank! Mvg, Kees Combee & Arwen Bergman.

    Recensie door Dhr. K.Combee

    Lees verder

  • Moddermanstraat 35, Leiden

    Goede service en afhandeling

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

    Recensie door Mevr. Meijer

    Lees verder

  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Santhorst 99

    Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

    Recensie door Dhr. Wijfjes

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Schutterstraat 5A

    Really helpful, friendly, responsible real estate agent

    Louise is a really helpful, friendly, responsible real estate agent. She knows to listen all the request and try to find the best option. Buying a house is not an easy process but she made it tremendously easy and without any pressure on me. I definitely recommend Louise to work with. She will have a successful career ahead.

    Recensie door Martin Silvestro

    Lees verder

  • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

    Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

    Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

    Recensie door Marinka Wildeman

    Lees verder

  • Spanjaardslaan

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

    Recensie door Laurianne Gijbels

    Lees verder

  • Fortunaweg 15

    Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

    Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

    Bedankt voor alles Jimmy!!

    Recensie door Dennis Pavan

    Lees verder

  • Grevenstraat 2-a

    dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

    Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
    Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

    Recensie door Sandra van der Meer

    Lees verder

  • Verkoop appartement Leiden

    Het gehele traject verliep soepel

    Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

    Recensie door Frank Vincenten

    Lees verder

  • Pelikaanstraat 38

    the house hunt was smooth and fast

    Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

    Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

    Lees verder

Naar boven