Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Lebeauhof 1

    Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

    Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Rosmolen 180

    Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

    Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

    Recensie door Dhr. Patrick De Bont

    Lees verder

  • Saffierstraat 50

    Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top!

    Bijzonder servicegerichte en professionele makelaar die heel prettig is in het contact. Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top ! Ik zou hem aan iedereen aanraden. Opvallend vond ik het oprechte mensgerichte contact met ons en potentiele kopers waardoor het hele verkoop proces op een heel fijne manier is verlopen.

    Recensie door Ann Verhulst

    Lees verder

  • Hoge Morsweg

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

    Recensie door Nan Ne

    Lees verder

  • de Wetstraat 14

    We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

    Beste Cesar, dank voor al je goede zorgen rondom de verkoop van ons huis aan De Wetstraat. We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

    Lees verder

  • Moddermanstraat 35, Leiden

    Goede service en afhandeling

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

    Recensie door Mevr. Meijer

    Lees verder

  • Searching from abroad

    Communication worked extremely well

    It was really great to work with Louise de Jonge. I was searching for an apartment in Leiden from abroad and I am not sure I would have managed without her. She was great and very competent throughout the process. Already the initial contact with her was very organised and focused on our needs. Within a few days she was able to identify several potential apartments for us. She organised the vie...

    Recensie door Elisabeth Salzer

    Lees verder

  • Verkoop appartement Leiden

    Het gehele traject verliep soepel

    Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

    Recensie door Frank Vincenten

    Lees verder

  • Asterlaan 20, Oegstgeest

    Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

    Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Finding a house in leiden

    I would recommand it, especially for expats!

    The agency and especially Nik Romsom were very helpful with the finding of a housing, especially considering that i am an expat. They were truly reactive and kind, and all was done in a couple of days. I would recommand it for everyone, and especially for expats!

    Recensie door Mehdi Maanaoui

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Lasserstraat 204

    Kortom, mochten wij in de toekomst nog een aankoop- of verkoopmakelaar zoeken, weten we dat we bij Robrecht moeten zijn!

    Als koper hadden we veel contact met Robrecht de Munck, die als verkoopmakelaar fungeerde bij RE/MAX. Ondanks dat we geen directe klant bij hem waren, zijn we zéér te spreken over hem. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk en heel bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail. Na ons geaccepteerde bod op het appartement en vóór de overdracht bij de notaris heeft hij nog meerdere malen de ...

    Recensie door Anton Yang

    Lees verder

  • Choorlammersteeg 1 A, Leiden

    Goede kennis van de lokale huizenmarkt

    Joost Haman en Vincent de Vos hebben ons uitstekend geholpen in hun rol als verkoopmakelaar(s). Goede kennis van de lokale huizenmarkt, zijn altijd bereikbaar, houden je continu op de hoogte tijdens het verkoopproces, flexibel, spelen in op kansen/wensen en denken met je mee. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Asterstraat 19, Leiden

    Helemaal goed

    Gijs is een zeer prettige makelaar om mee te werken. Afspraken worden nagekomen en hij werkt secuur. Helemaal goed.

    Lees verder

  • Alphons Diepenbrocksingel 14

    Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Recensie door Funda gebruiker

    Lees verder

  • Van der Werfstraat 53, Leiden

    Maakte verkoopprijs en snelheid waar

    De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

    Recensie door Dhr. Tuynman

    Lees verder

  • woning Leiden

    Zeer prettige samenwerking

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen.

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Splinterlaan 18

    Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

    Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

    Recensie door Jeanine Rosheuvel

    Lees verder

  • Dankmeijerpad 157

    Heeft met alles goed geholpen.

    Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Musschenbroekstraat 12, Leiden

    Ons huis binnen 1 week verkocht

    Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

    Recensie door Mevr. A. Emanuels

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

    Bedankt voor alles Jimmy!!

    Recensie door Dennis Pavan

    Lees verder

Naar boven