Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Harriët Freezersingel 46

    Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op

    Deze makelaar, Louise de Jonge, reageert altijd erg snel, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op.

    Recensie door Familie Schermer

    Lees verder

  • De Sitterlaan 32, Leiden

    Tim van Delft heeft ons uitstekend geholpen

    Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op vragen, zelfs in het weekend. Hij heeft verstand van de markt en is heel prettig in de omgang. Hij brengt zijn advies uit maar zal je niet proberen een kant op te praten. Wij hadden echt het idee dat we zelf de beslissingen konden nemen en hij gaf zijn visie op het traject. Vonden wij een perfecte samenwerking. Een zeer goed resultaat behaald zo...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Haagplein 91, Leiden

    Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

    Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Zijldonk 165

    Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op zijn doel af

    Bij de verkoop van ons appartement in Leiden, zijn wij na een enthousiaste kennismaking in zee gegaan met Cesar van Vliet. Hij heeft ons gedurende het verkooptraject goed begeleid en onze belangen behartigd. Tijdens het volledige verkooptraject heeft hij ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op...

    Lees verder

  • Fortunaweg 15

    Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

    Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • woning Leiden

    Zeer prettige samenwerking

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen.

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

Naar boven